Известие

Collapse
No announcement yet.

156 ФЛ 2005 г има ли AUX изход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Синият отива в буксата за СД чейнджъра.
    В общи линии всичко, което върви на телефона, се чува през колоните на колата, така че може да се ползва и за хендсфри при това доста сполучливо. Трябва обаче микрофона на телефона да не е покрит. Отделно не можеш да го управляваш с бутоните на колата, трябва да набираш, отговаряш и т.н чрез телефона. Като цяло бива, но докато е включен губиш СД-то, което в моя случай така или иначе прескачаше по дупките

Comment

Ако музиката ти е на телефона сд не ти трябва , много по удобно е .
      Alfa romeo 156 sportwagon 2.0 166hp JTS 2005 г.sigpic
      Тази е старата 146 1.8 144кс 98г
      Строително монтажни дейности www.yaneff82.snimka.bg

Comment

Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
        Аз така и не успх да го активирам тоя AUX.Пробвах с окъсявания на пинове и т.н.ама греда.Предполагам, че при мен не става щото сд-то е мп3 от фейслифт 147 и може да работи в режим босе и нормален режим.
        Ако е едно към едно със снимката, изглежда че пинове 13 и 14 не са дадени на късо. Пробва ли с тях?
        Също така след като свържеш кабела трябва да задържиш бутона SRC (ако не ме лъже паметта), докато изпише CHANGER на дисплея.

Comment

Колеги, намерих си въпросния кабел и го включих кьм буксата на радиото, за чейджъра. Но не открива нищо, само изписва че няма диск и при следващо натискане се връща на тунер. На буксата на кабела има 5 пина, трите отиват кьм жака, другите са свързани на късо. Ако някой е правил подобно нещо и има идея как да стане, моля да помогне.
          Благодаря!
          Alfa Romeo 156 1,9 JTD 16V

Comment

Тоя кабел може ли да се върже към радио с касетка, че моята въпреки че е 2005 е със заводско олдскуул по някакви причини. Имам чувството, че или е било тафено/изгоряло в Италия и са намерили такова за по-евтино или джамбазите дето са вкарвали колата са имали едно под ръка и са сложили/заменили някво хубаво афтърмаркет.
            '05 Alfa 147 1.9JTD 115hp

Comment

Няма проблем какво е дали е CD или касетофон важно е да е оригиналното на колата замостват се 14 и 13 пин на буксата или 14 и 15 и всичко си е ок.Процедурата е правена и тествана лично от мен и на двата варианта. Имам готов такъв кабел ако някой се интересува на лично. Успех

Comment

Първоначално публикувано от lyubomir001 Покажи съобщение
                Няма проблем какво е дали е CD или касетофон важно е да е оригиналното на колата замостват се 14 и 13 пин на буксата или 14 и 15 и всичко си е ок.Процедурата е правена и тествана лично от мен и на двата варианта. Имам готов такъв кабел ако някой се интересува на лично. Успех
                Добре, но кой от двата варианта? Ако се окъсят грешни пинове няма ли опасност да изпуши радиото? На синята букса има 8 пина, кои са 14 и 15? Може ли нещо схема?
                Last edited by tym56; d.m.y г., 21:39.

Comment

мисля че е достатъчно ясно. Пробвай 13 и 14 няма да изгори или ми прати снимка на схемата отзад на cd-то
                  http://clubalfaromeo.com/forum/attac...1&d=1444245314
                  Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от lyubomir001 Покажи съобщение
                    мисля че е достатъчно ясно. Пробвай 13 и 14 няма да изгори или ми прати снимка на схемата отзад на cd-то
                    http://clubalfaromeo.com/forum/attac...1&d=1444245314
                    Отзад на CD-то така си изглежда, както е на картинката.
                    Като гледам на схемата, на моя кабел бяха окъсени 13 и 15. Значи остава варианта с 13 и 14, ама много трудно се вадят пущините. А всичко ли може да се включи, имам предвид МР3 плеъри или по-стар телефон който може да свири МР тройки?

Някъде по-нагоре беше писано, че трябва да се задържи бутона за смяна, така ли е или натискаш последователно докато се появи - какво? AUX ili changer?
                    Last edited by tym56; d.m.y г., 08:19.

Comment

Значи става всякакъв мр3 плеиар. Аз съм си монтирал стационарен мп3 модул и работи доста прилично за парите си. А за пина от двата края има крачета трябва да се съберът и тогава да се издърпа от задния край.

Comment

На телефона е яко, защото може да се ползва и като хендсфри Няма нищо общо с високоговорителя.

Comment

Така си е но лично на мен не ми хареса има си модули които са по добри за конкретната работа като хендсфре, но това си е въпрос на гледна точка.

Comment

Недостатъка е, че трябва все пак да цъкаш по телефона за да набереш, отговориш и т.н. Също така микрофона да не е покрит.

Comment

Лично на мен това изпълнение повече ми допада и също може да се изведе 3.5 мм жак за aux. Но пък заиграфката си е повече. Трябват ти и малко ппзнания по електроника. Също и мога от него да си зареждам и тела и да работи на sd card. Извинявам се ако има грешки но пиша от тела и клавиатурата ми малко малка и натискам и дръги букви.
                              http://clubalfaromeo.com/forum/attac...1&d=1444288801

Comment

Исках тази снимка да ви кача ма нещо от тела не се получи
                                http://clubalfaromeo.com/forum/attac...1&d=1444331909
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X